Avís legal

ESTRUCTURES FORTS S.L.  és responsable de la web www.estructuresforts.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

ESTRUCTURES FORTS S.L. és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.estructuresforts.com poden dirigir-se a la següent adreça:

 

Estructures Forts S.L.

Pol. Ind. La Garriga – C/ Industria S/N

17481 Sant Julià de Ramis (Girona)

Tel.  972 170 112

Fax. 972 170 112

estructuresforts@gmail.com

 

La publicació digital d’ESTRUCTURES FORTS S.L. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa d’ESTRUCTURES FORTS S.L. i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de Dades:

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat d’ESTRUCTURES FORTS S.L. el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.